eNajdi.si     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Nedelja, 23.2.2020 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči bo na zahodu zmerno do pretežno oblačno, drugod delno jasno. Jutri bo na zahodu sončno, drugod zmerno do pretežno oblačno.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči bo na Primorskem in deloma Notranjskem zmerno do pretežno oblačno, drugod precej jasno. Zjutraj se bo na zahodu začelo jasniti, drugod se bo pooblačilo. V Prekmurju bo lahko padlo nekaj kapelj dežja, tam bo zapihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 9 °C.

V ponedeljek bo na Primorskem sončno, drugod po Sloveniji pa zmerno do pretežno oblačno. Popoldne se bo nekoliko pooblačilo na zahodu, drugod pa se bo počasi jasnilo. Čez dan bo zapihal jugovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 15, na Primorskem do 19 °C.

OBETI

V torek se bo znova pooblačilo, nekaj jasnine bo sprva še na vzhodu. Predvsem ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

V sredo bo oblačno s padavinami, lahko bo tudi zagrmelo. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila pod nadmorsko višino 500 m. Na Primorskem bo zapihala burja. V četrtek bo sončno.

VREMENSKA SLIKA

Nad južno Evropo je območje visokega, na severu celine pa nizkega zračnega tlaka. Vremenska fronta valovi čez zahodno in srednjo Evropo in bo ponoči oplazila vzhodni del Slovenije Z vetrovi zahodnih smeri k nam priteka razmeroma topel zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V ponedeljek bo v krajih severno in vzhodno od nas pretežno oblačno, zjutraj bo lahko prehodno kje rahlo deževalo. Ob Jadranu bo sončno.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-02-23 17:58


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem