eNajdi.si     Mali oglasi
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Petek, 24.11.2017 ob 11h

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne se bo na Primorskem in Notranjskem spet nekoliko poobla─Źilo. Drugod bo precej jasno, postopno se bo razkrojila megla v Prekmurju. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Najvi┼íje dnevne temperature bodo od 9 do 16┬░C.

Jutri bo obla─Źno, le na severovzhodu bo sprva ┼íe malo jasnine. Zjutraj bo v zahodnih krajih pri─Źelo de┼żevati. Ob morju bo popoldne zapihal jugo, drugod se bo nekoliko okrepil ju┼żni do jugozahodni veter. Popoldne se bo de┼ż na zahodu krepil in ┼íiril proti osrednjim krajem, v no─Źi na nedeljo pa zajel vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bodo tudi posamezne nevihte. Najni┼żje jutranje temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem od 7 do 10, najvi┼íje dnevne na severozahodu okoli 7, drugod od 9 do 15┬░C.

OBETI

V no─Źi na nedeljo se bo hladilo. Zapihal bo severni veter, na Primorskem burja, meja sne┼żenja se bo do zgodnjega jutra marsikje spustila do ni┼żin. Padavine bodo zjutraj ve─Źinoma ponehale, le na jugu se bodo ob─Źasno pojavljale ┼íe dopoldne. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, predvsem v severni in vzhodni Sloveniji pa severni veter. Popoldne se bo na severozahodu delno zjasnilo. V ponedeljek bo precej jasno. Jutro bo mrzlo in ponekod v osrednjih krajih megleno.

VREMENSKA SLIKA

Nad severozahodno Evropo je globoko obmo─Źje nizkega zra─Źnega tlaka z vremensko fronto. Nad Sredozemljem in jugovzhodno ter vzhodno Evropo je obmo─Źje visokega zra─Źnega tlaka. Z jugozahodnim vetrom k nam priteka topel in vla┼żen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Danes bo ponekod ob severnem Jadranu, v Gorskem Kotarju ter v Furlanski ni┼żini zmerno do prete┼żno obla─Źno, drugod pa precej jasno. V sosednjih krajih Mad┼żarske in vzhodne Avstrije bo ponekod ┼íe megleno.

Jutri bo obla─Źno, le zjutraj v krajih vzhodno od nas ┼íe delno jasno. Dopoldne bo za─Źelo de┼żevati v zahodni Hrva┼íki in v sosednjih krajih Italije. Popoldne se bodo padavine krepile in v no─Źi na nedeljo zajele vse sosednje pokrajine. Ob Jadranu bodo tudi posamezne nevihte, krepil se bo jugo.


Vir: Dr┼żavna meteorolo┼íka slu┼żba RS (meteo.si - ARSO)
2017-11-24 10:58


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem