eNajdi.si     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Ponedeljek, 23.9.2019 ob 13h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne bo oblačno, dež se bo krepil in zvečer razširil nad vso Slovenijo. Jutri zjutraj bodo padavine ponehale, oblačnost se bo trgala.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo pretežno oblačno, krajevne padavine se bodo od zahoda okrepile in proti večeru razširile na vso Slovenijo. Predvsem na jugu bodo nastajale tudi nevihte z močnejšimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 °C.

Ponoči bodo padavine od zahoda oslabele in zjutraj večinoma tudi ponehale. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 16 °C.

Jutri dopoldne se bo oblačnost trgala, na zahodu se bo delno razjasnilo. Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno, več sonca bo na Primorskem. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 20, na Primorskem do 24 °C.

OBETI

V sredo zjutraj bo delno jasno, po nižinah bo nastala megla. Dopoldne se bo pooblačilo, popoldne in v noči na četrtek pa bo deževalo. V četrtek bo sončno.

VREMENSKA SLIKA

Nad severnimi Sredozemljem je nastal ciklon, ki se bo ponoči umaknil proti vzhodu. Naše kraje bo popoldne prešla hladna fronta, za njo bo dotekal nekoliko hladnejši in bolj vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo večinoma oblačno, padavine se bodo v krajih zahodno od nas okrepile in postopno razširile proti vzhodu. Ob Jadranu bodo nastajale tudi nevihte.

Jutri se bo predvsem v krajih južno in zahodno od nas delno razjasnilo, drugje bo še zmerno do pretežno oblačno. V Alpah bo popoldne nastala kakšna ploha.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2019-09-23 13:10


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem