eNajdi.si     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Nedelja, 25.10.2020 ob 11h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne bo povečini sončno, na zahodu pa se bo pooblačilo. Jutri bo na vzhodu sončno, drugod bolj oblačno, zlasti na zahodu bo občasno rahlo deževalo.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo povečini sončno, v zahodnih krajih pa se bo oblačnost znova povečala, tu bo ponekod v hribih proti večeru že možen rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19 °C.

Jutri bo na vzhodu še delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, najvišje dnevne od 15 do 20 °C, nekoliko hladneje pa bo na severozahodu.

OBETI

V torek bo oblačno, pas dežja bo od zahoda potoval čez Slovenijo. Popoldne bo dež postopno ponehal, na zahodu se bo jasnilo. V sredo bo sončno, le zjutraj in deloma dopoldne bo na vzhodu še bolj oblačno, po nekaterih kotlinah osrednje Slovenije pa megleno.

VREMENSKA SLIKA

Nad zahodno in severozahodno Evropo je obsežno območje nizkega zračnega tlaka. Nova vremenska fronta se pomika čez zahodno Evropo proti Alpam. Pred njo bo po prehodni razjasnitvi začel od jugozahoda k nam spet dotekati bolj vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo prevladovalo sončno vreme, v Gorskem Kotarju ter v Karnijskih Alpah in zahodnih Julijcih pa se bo pooblačilo.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas večinoma sončno, drugod pa bo zmerno do pretežno oblačno. občasno bo rahlo deževalo v Gorskem Kotarju ter na območju zahodnih Julijcev ter Karnijskih Alp v Italiji. Ob severnem Jadranu bo pihal jugo.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-10-25 11:17


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem