Vreme jutri     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Torek, 1.12.2020 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči se bo pooblačilo, na jugu se bodo začele pojavljati padavine. Jutri se bo sneženje razširilo nad večji del Slovenije.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči se bo povsod pooblačilo, na jugu se bodo začele pojavljati padavine. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugje pa snežilo. Na Primorskem se bo krepila burja. Jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Goriškem in ob morju okoli 3 °C.

V sredo bo oblačno. Rahle padavine se bodo čez dan razširile nad večji del države, v notranjosti bo snežilo. Na Primorskem bo pihala okrepljena burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem okoli 5 °C.

OPOZORILO

V sredo zvečer in v noči na četrtek bo na prehodu med Primorsko in notranjostjo Slovenije možen pojav poledice in žledu. V četrtek bo poledica možna tudi ponekod na vzhodu Slovenije.

OBETI

V noči na četrtek bo v notranjosti snežilo, na jugozahodu pa bo deževalo.

V četrtek bodo padavine oslabele in dopoldne na zahodu tudi ponehale. Ponekod na vzhodu bo sneg prešel v dež. Na Primorskem bo pihala bo šibka do zmerna burja, ki bo čez dan slabela.

V petek bo pretežno oblačno, na zahodu se bodo popoldne znova začele pojavljati padavine, po nižinah bo deževalo.

V soboto bo na zahodu oblačno z občasnimi padavinami, meja sneženja se bo postopno dvignila nad 1500 m. Na vzhodu pa deloma sončno in suho. Ob morju bo pihal okrepljen jugo. Topleje bo.

VREMENSKA SLIKA

Nad severnim Sredozemljem se začenja poglabljati ciklonsko območje. Alpe je od severa dosegla hladna fronta. V višinah priteka k nam hladen in postopno bolj vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči se bo povsod pooblačilo. Ob Jadranu bo začelo deževati, v Gorskem kotarju pa snežiti. Ob Jadranu bo zapihala zmerna do močna burja.

V sredo bo oblačno. Padavine bodo postopno zajele večino sosednjih pokrajin, le na Madžarskem in na vzhodu Hrvaške bo še suho vreme. Ob Jadranu bo deževalo, pihala bo zmerna do močna burja, drugod bo snežilo.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-12-01 17:39


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem