Vreme jutri     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Petek, 27.11.2020 ob 13h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne bo v višjih legah precej jasno, drugod pa marsikje večino dneva megleno ali pretežno oblačno. Jutri bo pretežno oblačno, na jugu rahel dež.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo marsikje po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Višje ter deloma na Gorenjskem bo precej jasno, na Primorskem in Notranjskem pa občasno zmerno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo po nižinah od 0 do 4, drugod od 6 do 12 °C.

Jutri bo v južni polovici Slovenije oblačno, predvsem na jugu bo proti večeru začelo rahlo deževati. Severneje se bo po ponekod meglenem in jasnem jutru čez dan nekoliko pooblačilo, predvsem na severozahodu pa bo ostalo deloma jasno. Zvečer bo na Primorskem začela pihati burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1, ob morju do 7, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 13 °C.

OBETI

V nedeljo bo sprva oblačno, na jugu bodo še možne rahle padavine. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato tudi ponekod v notranjosti Slovenije. Hladneje bo. V ponedeljek bo na zahodu pretežno jasno, drugod bo sonca nekoliko manj. Burja na Primorskem bo oslabela.

VREMENSKA SLIKA

Nad južno Skandinavijo ter nad srednjo in jugovzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje s šibkim jugozahodnikom suh in razmeroma topel zrak, po nižinah pa se pod temperaturnim obratom zadržuje hladen in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo pretežno jasno, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti, zadrževala se bo tudi ponekod ob severnem Jadranu. V drugi polovici tedna se bo iznad severnega Atlantika nad zahodno Sredozemlje vdrla nova dolina hladnega zraka, nad zahodno polovico Evrope bo nastal obsežen ciklon.

Jutri bo na Hrvaškem, ob Jadranu ter deloma v Furlaniji-Julijski krajini oblačno, predvsem popoldne in v noči na nedeljo bodo v krajih južno od nas manjše padavine. Severneje bo deloma sončno z dopoldansko meglo po nižinah.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-11-27 13:06


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem