Vreme jutri     PRODAM.com     Bolha.com
Povezave Novice24 Vreme TV spored
 
Kliknite za iskalnik Najdi.si   
Kliknite za iskalnik Google.si - iskanje na desni pa vam bo vrnilo kar 100 zadetkov   
Kliknite za iskalnik krajev in naslovov   
 
 
VREME SLOVENIJA
 
VREME HRVAŠKA
 
VREME EVROPA / VREME SVET
 
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
Napoved
Podatki
 
 . NAPOVED

Vremenska napoved

Petek, 22.1.2021 ob 11h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne in jutri bo oblačno s pogostimi padavinami. Jutri se bo meja sneženja spuščala. Še bo vetrovno.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo oblačno z občasnimi padavinami, na vzhodu pa bo večinoma suho in oblaki se bodo tam trgali. Meja sneženja bo med 1200 in 1500 metri nadmorske višine. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ob morju jugo, ki se proti večeru okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 13, na severozahodu okoli 4 °C.

Jutri bo oblačno s padavinami, na severovzhodu jih bo malo. Meja sneženja se bo spuščala in bo popoldne v severni Sloveniji na okoli 500 m nadmorske višine. Jugo ob morju bo slabel, predvsem v Prekmurju in na Štajerskem bo pihal južni veter. Temperature bodo na Gorenjskem in Koroškem od 0 do 5, drugod od 5 do 11 °C.

OPOZORILO

Predvsem v Julijskih Alpah ter zahodnih in osrednjih Karavankah se zaradi velike količine novega snega, nižje pa zaradi dežja, hitro povečuje nevarnost snežnih plazov.

OBETI

V noči na nedeljo bodo padavine prehodno ponehale in se v nedeljo od juga znova okrepile. Tudi po nižinah v notranjosti Slovenije bo dež prešel v sneg. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem večinoma šibka burja. V ponedeljek bo pretežno oblačno, predvsem na jugu bo občasno rahlo snežilo.

VREMENSKA SLIKA

Nad Evropo je obsežno in globoko območje nizkega zračnega tlaka s središčem nad južno Norveško. frontalni val se iznad zahodne Evrope pomika proti Alpam in nad zahodno Sredozemlje. Iznad Sredozemlja priteka k nam topel in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo v krajih vzhodno od nas večinoma suho. drugod bo oblačno s padavinami. Pihal bo jugozahodni veter, ob Jadranu jugo.

Jutri bo oblačno s padavinami, ki jih bo manj v krajih vzhodno od nas. V krajih severno od nas bo snežilo do dolin. Ob severnem Jadranu bo še pihal južni do jugozahodni veter.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2021-01-22 10:41


VREMENSKA OPOZORILA

Za podrobne podatke kliknite na spodnjo sliko.

meteo danes
meteo jutri
Danes
JutriVREMENSKA NAPOVED ZA VEČ DNIvreme danes
vreme jutri zjutraj vreme jutri vreme pojutrisnjem zjutraj vreme pojutrisnjem